Album Foto


Amintirile stau cel mai bine în albume foto frumoase și rezistente, pentru a fi răsfoite fără grijă de nenumărate ori, acum, dar și de generațiile viitoare.


Selecția voastră de fotografii, este așezată estetic în pagină de noi, iar albumul este printat după ce voi aprobați design-ul.


Coperta este realizată din bumbac natural, pentru care am selectat o paletă de culori pastel delicate, din care să alegeți culoarea preferată. Fotografiile sunt printate pe filă groasă fotografică Kodak Endura Mat, fără reflexii sau amprente.2 DIMENSIUNI POSIBILE:       


a | Pătrat 25cm x 25cm

b | Portret 20cm x 25cm

 

Cuprinde:


Selecția voastră de aproximativ 60 de fotografii, pentru care concepem un design în 40 de pagini (20 de file).

Cum procedam:

I.Selectia Fotografiilor

Odată livrate fotografiile, le puteți selecta direct din galeria voastră (Client Area). Recomandăm o limită de 60 de imagini, pentru un design de album cât mai aerisit si estetic.

II. Punere în pagina

Imediat ce suntem anunțați despre finalizarea selecției, proiectăm cu atenție fiecare filă din album, iar scopul nostru este să evidențiem fiecare cadru și să armonizăm întregul layout.

III. Verificare

Înainte de a trimite albumul pentru a fi tipărit, avem nevoie de OK-ul vostru. Vă trimitem un document .pdf cu designul creat, pe care îl puteți vizualiza cu ușurință pe smartphone sau laptop.

 

IV. Livrare

De obicei albumul este gata în maximum 2 saptamani de la aprobare și îl putem trimite către voi prin SameDay (sau altă variantă de curierat, pentru cei care locuiesc în afara României).


Follow me on Instagram