Salut!


Ne bucurăm că ești aici! Spune-ne câteva cuvinte despre evenimentul tău special, sau ședința foto pe care ți-o dorești, astfel încât să îți putem trimite cele mai potrivite detalii pentru a colabora cu noi. Te rugăm să completezi chestionarul și îți vom răspunde în maximum 48 de ore.

Este important să aflăm locația evenimentului, numărul estimativ de invitați, precum si momentele pe care doriți să le surpindem în fotografie (pregatiri, ceremonie, petrecere, ședințe foto pre-wedding, wedding-day sau after-wedding). Alte detalii particulare sunt binevenite pentru a crea oferta potrivita vouă: tematică, ceremonie afară, nuntă de zi, etc.

Ne angajăm să vă protejăm și să vă respectăm confidențialitatea și vom folosi informațiile voastre personale numai pentru a vă furniza informațiile și serviciile pe care ni le-ați solicitat.

GET IN TOUCH!


Pentru a lua legătura cu noi, remomandăm să ne lași mesajul tău prin intermediul formularului de mai sus. Răspundem toturor mesajelor primite. O altă modalitate de a ne contacta este pe WhatsApp chat la +40 722 362 036.


Follow us on Instagram