Andra & Cosmin,


Suntem o echipă de fotografi, soț și soție, cu o experiență de + 10 ani. Fotografiem cu lumina naturală, într-un stil modern, relaxat și natural. Imaginile noastre sunt luminoase, în culori vesele, pastelate, pentru a reda cât mai autentic bucuria momentelor voastre.


Considerăm că toate emoțiile, micile detalii și gesturi nestudiate merită atenția noastră. Vom fi alături de voi pentru a vă ghida uneori, însă evităm să regizăm imaginile, pentru ca ele ‘să vorbească’ sincer despre voi, punând în valoare unicitatea fiecarui cuplu, sau familii care se află în fața lentilei noastre.

 

Ne dorim să zâmbiți de fiecare dată când revedeți fotografiile, retrăind prin ele momentele voastre.


Suntem disponibili pentru fotografie de nuntă, ședințe foto de cuplu și portrete de familie în București și oriunde.

Fotografia clasica pe film este principala mea inspiratie. Îmi place sa am un aparat vintage la mine, pentru orice eventualitate. 

 

 

Îmi place sa fiu un observator atent. Pretuiesc autenticitatea. Caut simplitatea. Iubesc toate nuantele de pastel.

INFO

Ce fel de servicii foto oferiti?

Oferim o gamă largă de servicii fotografice: fotografie de nuntă, ședinte foto de cuplu, portrete de familie, fotografie de botez, petreceri aniversare, fotografie comercială de tip lifestyle, și altele. Suntem specializați în surprinderea momentelor semnificative și crearea amintirilor vizuale autentice. Oferim doar servicii fotografice.

Cum pot rezerva un eveniment cu voi?

Scrie-ne prin formularul de contact, sau pe WhatsApp. Este necesar să aflăm data, locația, numarul estimativ de invitați si momentele pe care doriți să le surprindem pentru a vă răspunde cu oferta potrivită vouă. Rezervarea datei se face după semnarea contractului (se poate și online) și achitarea avansului de 30%. Restul sumei se achită la 2-3 zile după eveniment.

În cât timp primim fotografiile?

În cel mult 2 luni, iar în perioadele mai puțin aglomerate, timpul de așteptare se poate reduce la 1-2 săptămâni. Acordăm prioritate calității și atenției la detalii. Procesul nostru de editare durează în funcție de volumul imaginilor și de complexitatea editării necesare. Lucrăm toate evenimentele în ordine cronologică. Oferim Preview cu aproximativ 20 de fotografii, la 2 zile după Nuntă.

Câte fotografii editate vom primi?

Veți primi toate fotografiile atent editate conform stilului nostru. Nu oferim niciodată imaginile RAW, ci rezultatul final al muncii noastre. Pentru aprox. 14 ore la nuntă, veți primiți 700 - 1200 de fotografii. Pentru ședință foto de o oră, veți primi 100-200 de fotografii. Prețuim calitatea, nu cantitatea și dorim să vă oferim cadre relevante, emoționante și variate.

Veti fotografia amândoi la evenimentul nostru?

De cele mai multe ori fotografiem împreună, în acest fel ne asigurăm că fiecare moment important este surprins din unghiul cel mai potrivit, iar voi veți primi o selecție cât mai variată. Totuși, pentru evenimentele cu mai puțin de 50 de invitați, considerăm că este suficientă prezența unuia dintre noi.

Nu stim sa pozam. Ne veti ajuta?

Desigur! Majoritatea oamenilor nu au experiență în fața camerei foto. Vă vom îndruma discret, astfel încât să vă simțiți relaxați și să vă bucurați de moment. Ne vom folosi de mișcare și de gesturile dintre voi, pentru a vă oglindi naturalețea și vă vom ghida oricând este nevoie pentru ca voi să arătați cel mai bine în ziua voastră specială.

Cât dureaza de obicei o sedinta foto?

Durata unei ședințe foto variază în funcție de tipul și sfera de aplicare a proiectului. Pentru portrete de familie variază între 30 și 60 de minute, în timp ce ședințele foto de nuntă în destinații se pot întinde pe câteva ore. Ne străduim să oferim suficient timp pentru a surprinde toate momentele importante și pentru a ne asigura că vă simțiți confortabil pe toată durata sesiunii.

Ne putem alege locatia pentru sedinta foto?

Absolut! Credem că locația joacă un rol semnificativ în realizarea unor fotografii unice și personalizate. Indiferent dacă este acasă, într-o locație pitorească în aer liber sau într-un loc la alegerea voastră, suntem deschiși să vă surprindem portretele într-un loc reprezentativ pentru voi.

Ce se întâmpla daca vremea este nefavorabila în ziua sedintei foto outdoor?

Dacă vremea nu cooperează în ziua unei ședințe în aer liber, putem discuta alternative precum reprogramarea sesiunii sau găsirea unei locații în interior. Dorim să asigurăm cel mai bun rezultat posibil pentru fotografiile tale și suntem flexibili în a ne adapta la circumstanțe neprevăzute.

Va deplasati în alte orase?

Sigur, ne bucurăm să călătorim pentru ședințe foto și evenimente. Nu avem costuri suplimentare pentru locații care se află la mai puțin de 2 ore de București. În cazul destinațiilor îndepartate, poate fi necesară cazarea pentru una sau 2 nopți, detalii pe care le vom analiza împreună cu voi.

TESTIMONIALS

TESTIMONIALS

“Nu avem cuvinte sa exprimam cat de superbe sunt fotografiile! Sunteti geniali, efectiv! Cu un ochi deosebit pentru detalii. Va multumim din suflet.”


Follow us on Instagram