Sedinta foto cu Alessia – concurs fricidemamici.ro

By Picturesque 4 years ago
Home  /  Sedinta foto  /  Sedinta foto cu Alessia – concurs fricidemamici.ro

Multe dintre proaspetele mamici cunosc deja blogul www.fricidemamici.ro Daca nu, atunci va vindem noi acest pont: veti descoperi lucruri fascinante despre parenting, psihologia copilului, cat si informatii utile despre diverse probleme medicale prin care toti parintii trec pe parcursul dezvoltarii bebelusilor, toate acestea scrise intr-un mod foarte onest si candid, de catre Alina Serea.

Impreuna cu Alina, am lansat pe 11 iunie, un concurs dedicat proaspetelor mamici, prin care Picturesque oferea o sedinta foto de familie. Castigatoarea noastra este Roxana, o mamica simpatica, care se bucura de o fetita frumoasa si zambitoare de doar 7 luni. Cu tanara familie ne-am cunoscut direct in parcul Carol, locul stabilit pentru sedinta foto. Ne-am bucurat sa vedem ca Alessia si Roxana purtau acelasi gen de tutu,  de altfel toata familia era frumos asortata, iar acesta este un lucru important care ajuta la realizarea unor fotografii armonioase.

Sedinta foto s-a desfasurat destul de rapid, deoarece in cazul sedintelor foto cu copii mici, programul (dupa cum stiu toti parintii), este facut de cei mici. Cu toate acestea, Alessia a avut radbare, a fost curioasa si ne-a zambit mult.  Ca de obicei, am ales ora in care ne putem bucura de lumina calda pe care ne-o ofera apusul.

Draga Alessia, speram sa privesti cu bucurie aceste fotografii cand vei fi mare!

 

1.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura2.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura3.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura4.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura13.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura5.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura6.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura7.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura8.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura9.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura10.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura11.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura12.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura14.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura15.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura16.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura17.sedinta-foto-de-familie-cu-copilul-in-natura

Comments

comments

Category:
  Sedinta foto
this post was shared 0 times
 500