Picturesque | Life stories

Despre noi

Bună! Mulțumim că ești aici!

Noi suntem:

Andra & Cosmin,

 
 

Soț și soție ce lucreză în echipă. De peste zece ani suntem fotografi de nuntă, de portret în stil editorial și ședințe foto lifestyle de cuplu și familie. Locuim în București, unde ne desfășurăm în general munca. Călătorim pentru a fotografia evenimente în toată România și mai departe.

Stilul nostru este o îmbinare de documentar modern și editorial atemporal. Ne place să fotografiem în lumina naturală diafană. Liniile simple și culorile pastelate ne inspiră. Iubim frumusețea clasică a fotografiei analog, iar aceasta reprezintă pentru noi un reper în editarea imaginilor.

Preferăm să lucrăm într-un mod discret, pentru a reflecta cât mai autentic emoțiile petrecerii de nuntă, ale invitaților, aspectul și senzația din jurul nostru.

Documentăm momentele stabilite în programul zilei, dar, de asemenea, credem că toate emoțiile dintre momente, micile detalii, sau gesturi nestudiate merită atenția noastră. Suntem acolo pentru a vă ghida când este nevoie, însă evităm să regizăm imaginile, pentru ca ele să vă oglindească personalitatea.

Andra

Înainte de Picturesque, a lucrat ca editor de fotografie pentru branduri internaționale de moda, experiență ce i-a permis să învețe despre modul în care o imagine poate comunica mesajul dorit, i-a dezvoltat viziunea artistică și atenția la detalii, pentru a surprinde sensibilitatea și eleganța în cele mai simple momente. In timpul liber fotografiază flori sălbatice și dedică nenumărate ore pentru food styling. Adoră vara și să documenteze călătoriile alături de Cosmin și fiul lor, Matei.

Cosmin

A lucrat o vreme ca fotojurnalist, apoi s-a dedicat fotografiei editoriale de fashion, activitate pe care încă o desfășoară, atunci cand nu este la evenimente. Această experiență i-a dezvoltat capacitatea de a surprinde emoții și momente autentice, cu o atenție deosebită acordată compoziției. Este pasionat de fotografia analog. Are mai tot timpul cu el un aparat foto vintage, «just in case». Îi plac zilele însorite, plimbările lungi în natură și să exploreze locuri încărcate de istorie.

Suntem onorați să documentăm unul dintre cele mai frumoase momente din viața voastră. Dincolo de realizarea unor fotografii artistice, obiectivul nostru este sa zâmbiți și să retrăiți acele momente speciale de fiecare dată cand revedeți fotografiile, chiar și peste foarte mulți ani.