Sedinta foto de botez – Theodor

By Picturesque 5 years ago
Home  /  Sedinta foto  /  Sedinta foto de botez – Theodor

In oferta noastra pentru fotografia de botez se afla inclusa si o sedinta foto. Aceasta sedinta foto poate avea loc la domiciliul parintilor, in studio sau chiar intr-o locatie in aer liber, daca ne permite vremea acest lucru.

Sedinta foto de botez dureaza in medie doua ore, in functie de programul,“disponibilitatea” si comportamentul celui mic in timpul sedintei. Suntem pregatiti cu fundaluri  speciale, diverse elemente de decor si butaforie. Fiecare sedinta foto de botez este personalizata in functie de preferintele parintilor, dorim sa transpunem in aceste fotografii cat mai mult din bucuria si unicitatea fiecarei familii.

Asa s-a intamplat si la sedinta foto cu Theodor, un baietel tare cuminte si frumusel foc. Am realizat sedinta foto acasa la Gabriela si Cristi, parintii micutului si cunostinte vechi ale noastre. Theodor a fost tare cuminte in timpul sedintei foto, a fost usor sa realizam cadrele pe care ni le-am propus.

Sedinta foto de familie este un mod simplu si frumos de a pastra vie amintirea primelor zile ale noului venit pe lume, sau poate primilor pasi, a oricarei ocazii speciale pentru famila voastra. Gasim impreuna cu voi cele mai frumoase locuri care sa ne ajute sa transpunem bucuria vietii in familie in imagini bune de pus in albumul foto.

Fotografiile realizate la sedintele foto de familie se pot regasi intr-un album tip fotocarte. Dupa ce alegem impreuna fotografiile pe care le doriti pentru album, noi realizam o varianta digitala a acestuia, pentru a avea confirmarea ca totul este asa cum doriti. Dupa aceea, il trimitem la print.

Albumele se realizeaza pe o hartie de calitatea superioara, sunt foarte rezistente, indiferent cate generatii de copii nerabdatori le rasfoiesc. Coperta albumului poate fi realizata din piele, piele ecologica sau canvas printat.

Albumele fotocarte Picturesque pot fi acompaniate de o cutie speciala pentru pastrare, personalizata cu numele vostru. Cutia poate fi realizata din carton, piele sau lemn, in functie de preferintele voastre.

 

Puteti rezerva data pentru o sedinta foto de familie scriindu-ne un mesaj in sectiunea contact a site-ului nostru.

sedinta foto botez bebelus

sedintafotobebelus 1

sedintabebelusdetaliu

sedinta foto bebelus si tatal

sedinta foto de familie

sedinta foto de familie bebelus

sedinta foto bebelus botez baietel

bebelus sedinta foto profesionala botez

fotografii profesioanale bebe

sedintafotobebelus si parintii

 

Comments

comments

Category:
  Sedinta foto
this post was shared 0 times
 500