SA FACEM CUNOSTINTA

Buna! Noi suntem Andra si Cosmin.
Credem ca fiecare om are o poveste unica si frumoasa. Dorim sa spunem o parte din aceasta poveste prin fotografiile noastre, combinand fotojurnalismul cu imaginatia si un pic de magie :). Suntem deschisi, prietenosi si vom incerca sa va facem sa uitati de grijile legate de “Ziua cea Mare”. Suntem dedicati muncii noastre si credem ca pasiunea si experienta noastra pot fi cel mai bine folosite fotografiind evenimente frumoase si unice. Vrem sa capturam in imagini toate emotiile, toate micile detalii care fac povestea voastra speciala, vrem sa va facem sa zambiti de fiecare data cand va veti privi fotografiile. Naturalete, emotii pozitive si momente speciale sunt atributele pe care le cautam in fotografiile noastre.
Suntem disponibili pentru nunti si sedinte foto in Bucuresti si in toata tara.

“Prima “intalnire” cu Andra si Cosmin a fost prin intermediul
fotografiilor. De la intaia vizita pe blog, am inteles ca ne place acelasi
tip de frumos, ca “mai simplu” bate orice efect special si ca statul la
cadru fura mult din farmec. I-am fi putut alege si fara sa ne intalnim fata
in fata, pentru ca aveam incredere in arta lor si am stiut ca lor le vom
incredinta aceasta misiune. In ziua evenimentului am vazut doi
profesionisti pasionati, interesati ca lucrurile sa iasa foarte bine si
extrem de discreti. La petrecere, chiar am fost mirati sa-l vedem pe Cosmin
pe ring, pentru ca aproape uitasem ca sunt acolo. Pentru noi a contat mult
sa ne putem distra in voie, fara sa simtim ca suntem tinta obiectivului.
Pozele ne-au surprins asa cum suntem, dezinvolti, cu gura pana la urechi,
indragostiti, uneori copii, alteori adulti cu state vechi. Totul a iesit
cum ne-am dorit, asa ca recomand cu tot sufletul cuplul Picturesque pentru
emotii surprinse in fotografii.”

Andreea & Florian
Andreea & Florian, Septembrie, 2016

“Sunt convins ca nunta noastra a fost una dintre cele mai solicitante ce le-ati avut in cariera voastra, datorita intinderii mari in timp (15:00 PM – aprox. 06:00 AM). Pentru acest efort, va multumim. De asemenea, rezultatele au fost mult peste asteptari prin fotografii excelent realizate in aproape orice conditii. Inca avem vii in minte ideile voastre creative menite sa exploateze din plin personajele si cadrul inconjurator. Am fost extrem de multumiti de serviciile oferite, v-am recomandat si o sa continui sa va recomand tuturor cunoscutilor mei ce doresc sa importalizeze un moment important din viata lor.”

Dana & Clau
Dana & Clau, iulie, 2015

“Când l-am ales pe Cosmin aveam deja cateva variante de fotograf pentru nunta noastra. Pozele de pe site erau foarte reușite și personalizate pentru fiecare cuplu în parte, dar ceea ce a înclinat balanța a fost momentul în care l-am cunoscut: ne-a placut atitudinea lui si faptul ca, dupa o prima discutie, ne-am dat seama ca ne potrivim. Pentru noi a fost foarte important acest aspect – calitatea omului, personalitatea lui. Si astfel a reusit sa ne faca sa ne imprietenim cu aparatul (tinand cont de lipsa noastra de experienta in a fi modele :)). Impreuna cu Andra sunt o echipa minunata. Au reusit sa ne contureze personalitatile prin cadre superbe si sa surprinda cele mai importante momente. Fotografiile sunt pentru noi cea mai dragă şi mai importantă mărturie. Am regăsit în ele tot ce ne doream: emoţie, calitate şi neconvenţional. Experienta pe care am trait-o o putem descrie prin profesionalism, eficienta, calitate. Pasiunea, respectul, imaginatia sunt esenta fotografiilor reusite si asta reiese din toate fotografiile lor. Multumim din suflet si felicitari pentru ceea ce faceti!”

Sorina & George
Sorina & George, iulie, 2014