DESPRE NOI

 Suntem Andra și Cosmin, soț și soție, pasionați de oameni și locuri speciale, obsedați de lumina frumoasă și fotografia pe film. Credem că fiecare om are o poveste unică, fascinantă. Dorim să “spunem” o parte din această poveste, combinând fotojurnalismul cu sensibilitatea și emoția momentelor fericite. Capturăm în imagini toate emoțiile și micile detalii care fac povestea voastră specială, vrem să vă facem să zâmbiți de fiecare dată când veți revedea fotografiile noastre. Naturalețe, emoție și sentimente oneste, neregizate, sunt atributele pe care le vom “pune în ramă” pentru voi. 

Suntem disponibili pentru nunți de poveste, ședințe foto de logodnă, After Wedding și portrete de familie, în București și oriunde.

“Ne-am emotionat si am ramas fara cuvinte cand am vazut cum ati surprins cea mai frumoasa zi din viata noatra! Va multumim din suflet Andra & Cosmin!”

Anca & Dan
Anca & Dan, Septembrie, 2017

“Prima “intalnire” cu Andra si Cosmin a fost prin intermediul fotografiilor. I-am fi putut alege si fara sa ne intalnim fata in fata, pentru ca aveam incredere in arta lor si am stiut ca lor le vom incredinta aceasta misiune. In ziua evenimentului am vazut doi profesionisti pasionati, interesati ca lucrurile sa iasa foarte bine si extrem de discreti. Pentru noi a contat mult sa ne putem distra in voie, fara sa simtim ca suntem tinta obiectivului. Pozele ne-au surprins asa cum suntem. Totul a iesit cum ne-am dorit, asa ca recomand cu tot sufletul cuplul Picturesque pentru emotii surprinse in fotografii.”

Andreea & Florian
Andreea & Florian, Septembrie, 2016

“Sunt convins ca nunta noastra a fost una dintre cele mai solicitante ce le-ati avut in cariera voastra, datorita intinderii mari in timp (15:00 PM – aprox. 06:00 AM). Pentru acest efort, va multumim. De asemenea, rezultatele au fost mult peste asteptari prin fotografii excelent realizate in aproape orice conditii. Inca avem vii in minte ideile voastre creative menite sa exploateze din plin personajele si cadrul inconjurator. Am fost extrem de multumiti de serviciile oferite!”

Dana & Clau
Dana & Clau, iulie, 2015

“Au reusit sa ne faca sa ne imprietenim cu aparatul (tinand cont de lipsa noastra de experienta in a fi modele :)). Sunt o echipa minunata. Au reusit sa ne contureze personalitatile prin cadre superbe si sa surprinda cele mai importante momente. Fotografiile sunt pentru noi cea mai dragă şi mai importantă mărturie. Am regăsit în ele tot ce ne doream: emoţie, calitate şi neconvenţional. Experienta pe care am trait-o o putem descrie prin profesionalism, eficienta, calitate. Multumim din suflet!”

Sorina & George
Sorina & George, iulie, 2014

CLICK AICI pentru a programa o intalnire.